hoofdmenu

Tastbaar verbeelden

Tastbaar verbeelden

Hoogtepunten en dieptepunten, vieren en verwerken horen bij het leven. Aan de hoogtepunten weten we meestal wel uiting te geven. Maar hoe is dat bij een dieptepunt, verdriet? Hoe bewaar je de positieve energie in een proces waarin je verdriet wil verwerken, een plek wilt geven. Voor beide momenten geldt dat er net zoveel kanten aan zitten als er mensen zijn. Zoals elk hoogtepunt uniek is, kent elk verdriet een eigen verhaal. Voor feestelijke momenten zijn we al min of meer gewend dit vorm te geven in een mooi boek, album of visuele presentatie. Ook bij verdriet of afsluiting van een moeilijke periode, kan een goed vormgegeven, tastbaar, persoonlijk document helpen.

Verbeelden is de kracht van Gaby Verheyen

Als zelfstandig vormgeefster en fotografe heeft Gaby, al vele jaren, talrijke merken en organisaties mogen helpen hun identiteit in beelden te vertalen. Haar passie ligt in de verbinding met mensen, van hart tot hart door te verbeelden wat jou beweegt. Als vormgeefster lag het voor de hand om bijvoorbeeld een mooi album of boekwerk te maken rondom een jubileum, verjaardag of vriendschap in de vorm van een uniek persoonlijk document.

Met de jaren kwamen er echter ook verzoeken om te helpen bij het verbeelden van moeilijke periodes. Samen werken aan een project om verdriet een plek en vorm te geven, bleek opdrachtgevers enorm te helpen. De vorm volgt de inhoud, organisch, door middel van een integer en niet-commercieel proces. Geen kant-en-klare formule, maar een oprecht geïnteresseerd traject met als doel samen te komen tot een fraai en uniek resultaat.

De integriteit van deze trajecten maakt het vrijwel onmogelijk om de eindresultaten te tonen. Onder ‘ervaringen’ staan enkele reacties. In een persoonlijk gesprek gaat Gaby graag in op jouw unieke verhaal en de mogelijkheid om jouw gevoel, tastbaar te verbeelden, daar waar woorden, onvoldoende de emotie kunnen vangen.