hoofdmenu

Hondje Ella

Joke: ‘Ik kreeg een fotoshoot aangeboden van hele lieve mensen. Het zou hier thuis kunnen gebeuren. Na bijna 25 jaar huwelijk ging ik alleen verder in het leven en toen kwam daar Ella een Franse buldog (net 1 jaar oud) met ook een verleden. Ze kon haar hoofd niet rechtop houden vanwege de stress die ze in een vorig gezin had opgelopen. Met veel geduld en liefde knapte ze op en de stress verdween. Ella is lief eigenwijs koppig maar vooral mijn maatje. We hebben samen vele wandelingen gemaakt. Nu is dat minder aan het worden. Ella is nu 12 jaar en begint blind en doof te worden en zal het niet erg lang meer maken… Door al de jaren heen is Ella voor mij meer geworden als alleen maar een hond. Ik wilde altijd al graag een mooie herinnering.’

Het is een prachtige serie geworden.

Dank je wel!

Comments are closed.